Ротативките са по-популярни от всякога, особено след като предлагат на своите почитатели възможност за игра по всяко време, шанс за по-сериозно печалби под формата на джакпоти и най-важното - нямат никакви претенции за каквито и да било стратегии. С това може би отговорихме на въпроса, но нека обърнем внимание защо липсват такива.

На първо място трябва да знаем, че всички ротативки работят на случайния принцип, следователно няма някаква точно определена формула или ритуал преди игра. Дори случайността трябва да се контролира и по тази причина ще обърнем по-сериозно внимание на някои от основните термини, които влияят върху всяка една игра.

Започваме с така наречения RTP или Return To Player коефициент, който показва каква сума ще се върне при нас по време на игра. Оценката се прави на база прекараното време на игра и понеже законът по хазарта изисква този процент да е минимум 90%, спокойно можем да изчислим какво удоволствие ще имаме от всяко едно предложение. В тази сума не влизат печалбите, трябва да отбележим и това.

Продължаваме с все по-популярната волатилност, чиято основна функция е да определи колко време е необходимо, докато спечелим на дадена ротативка. Има два вида игри - с висока волатилност и такива с ниска. Идеята е, че заглавията с висок коефициент могат да пускат сериозни печалби, но изискват време, което пък се оправдава. Игрите с ниска волатилност са значително по-щедри в по-кратки интервали, но не достигат степените на игрите в горните редове. Точно по тази причина е препоръчително да избираме високия коефициент, когато разполагаме с малко повече време, за да стигнем до по-щастливия момент. Нека не забравяме, че нито една слот машина няма памет и всеки път ще започвате играта от самото начало.

Печелившите линии са друг фактор, на когото трябва да обърнем внимание. Все повече игри започнаха да добавят най-различни комбинации от символи и освен традиционната линия в центъра, можем да открием и още много други. Съществуват печеливши колонки, диагонали, най-различни геометрични фигури и още много други. В платформата на Silentbet може да играете игри с 40 линии безплатно и да обърнете внимание какви комбинации се допускат. По-важното е, че има игри и с още повече печеливши линии, но именно при анализаторите няма риск, както и печалба. Играта протича изцяло с помощта на виртуална валута, но ако решим да потърсим заглавие, което ние е допаднало, спокойно ще открием и лицензираните онлайн казина, които го предлагат.

Не на последно място препоръчваме на всеки почитател, който иска да преследва джакпоти, да се увери, че даденото заглавие присъства в списъка, които играят за съответната печалба, присъстват много заглавия, които са напълно свободни и там успехът е моментен.

По-важно е да запомним, че нито една слот машина няма стратегия, игрите са създадени основно за забавление и ограничаване на нуждата от стратегии, в горните редове описахме свободно как изглежда самия процес на работа и как се определя дадена печалба. Все още няма човек, който да сподели, че наистина е успял да открие някаква стратегия и ако попаднете на такъв, в никакъв случай не вярвайте. Идеята на слот машините е да се основават на случайния принцип, както и много други игри в онлайн казино, като изключим някои от игрите на маса.

На финала, ако трябва да дадем някакъв съвет, той ще е обвързан изцяло със свободното ви време и търсенето на правилното предложение, което ви допада най-много, нищо друго не е от значение.