Много интересен маркетингов подход предприеха от студиото за видеоигри Hazelight Studios. Създателите на популярните co-op приключения за двама - Brothers: A Tale of Two Sons и A Way Out - обещават по 1000 щ. долара на всеки геймър, отегчил се от новото им заглавие.

Играта It Takes Two , която е от същия жанр, трябва да се появи на 26 март. По думите на създателя ѝ Джоузеф Фарес, тя вече е напълно готова и ще излезе навреме. Наградата за всеки, скучаещ с играта, обяви лично той в интервю. Все още не е ясно как точно ще стане доказването, че човек е отегчен, но условието, според Фарес, е човекът да е 100% искрен.

It Takes Two, която вече има официален трейлър, поставя играчите във вълшебен свят. В него те се сблъскват с най-различни предизвикателства и приказни герои. Съдейки по трейлъра, в играта наистина постоянно се случва нещо разнообразно.

Редуват се изненада след изненада. Приказният свят отпраща играчите постоянно в различна среда, от странна по-странна, в която попадат двойката играещи. Както подсказва името и жанрът ѝ - тя трябва да се играе в тандем с партньор. It Takes Two излиза на 26 март за PS5, Xbox One, PS4, Xbox Series S/X и персонален компютър.