Toplitz Productions и разработчиците от полското студио Moon Punch обявиха датата на пускане в ранен достъп на своята градска ролева игра Wild West Dynasty.

Тя беше представен през март 2021 г. и се очакваше да бъде пусната през 2022 г., но премиерата ще се забави. Играта ще бъде пусната в Steam, GOG и Epic Games Store за ранен достъп на 16 февруари 2023 година.

Съобщението беше придружено от 40-секунден тийзър, който има за цел да покаже графичните подобрения на Wild West Dynasty, направени с течение на времето. Други аспекти на играта (история, звук и т.н.) ще бъдат разгледани в поредица от видеоклипове с "вътрешна информация".

Wild West Dynasty ще се развива в Дивия Запад, където играчите ще трябва да създадат, развият и защитят свое собствено селище. Проектът съчетава елементи на отворен свят, пясъчник, оцеляване, ролева игра и градски симулации.

Разработчиците обещават широк спектър от дейности (строителство, животновъдство, лов, търговия), сюжетен режим с десетки куестове и последствия от решенията, разнообразни природни среди и обширна система от умения.