Activision обяви, че ще забави пускането на актуализацията на първия сезон на Call of Duty Vanguard и Warzone Pacific с около седмица. Издателят планира да направи и двете налични на 8 декември, вместо на 2 декември и 3 декември, както беше планирано по-рано.

Разработчикът не посочва причина за забавянето. Миналата седмица обаче компанията бе потънала в редица скандали след публикация на The Wall Street Journal за главния изпълнителен директор Боби Котик. Не липсваше и недоволство от редица служители, касаещи отново сексуалния тормоз на работното място.

Според публикация от официалния акаунт на Call of Duty в Twitter, първата сезонна актуализация на Vanguard ще включва нови карти и режими, актуализация на режима Zombies на играта и добавяне на нови съоръжения и оръжия, които играчите да печелят.

В Warzone Pacific пък ще се добави карта, наречена Caldera, към популярната битка на Activision. Ако вече притежавате копие на Vanguard, ще получите шанса да играете на новото бойно поле 24 часа преди всички останали.