В средата на следващия месец ще се състои много значима премиера за платформата Nintendo Switch. От официално съобщение на Ubisoft стана ясно, че Assassin's Creed: The Ezio Collection ще се появи на 17 февруари.

Колекцията бе показана на PlayStation 4 и Xbox One през 2016 г. и е една от най-важните за феновете на поредицата. Тя обединява Assassin's Creed 2, Brotherhood и Revelations. Трите игри идват с два късометражни филма, Assassin's Creed: Lineage и Embers. Целият пакет ще струва 40 долара.

Ubisoft споделя, че всяка игра в пакета идва с отделно съдържание за изтегляне. На лице е подобрена поддръжка на специфични за Switch функции като HD Rumble. Играта обаче за сега не включва мултиплейър режим. От техническа гледна точка версиите за Switch на AC2, Brotherhood и Revelations изглеждат подобно на тези от Xbox 360 и PlayStation 3.

Това може да е неприятно, ако очаквате с нетърпение да видите игрите с подобрена графика. Предимството обаче е, че можете да играете заглавията навсякъде, заради мобилността на конзолата.