На откриването на тематичното изложение Unreal Fest 2024, Amazon Studios представи тийзър трейлър за новата телевизионна антология "Secret Level". Това е проект, посветен на емблематични видеоигри, като първият сезон ще съдържа 15 епизода, които ще разгледат различни видеоигрови франчайзи. Сред първите представени игри е класическият шутър Unreal Tournament (1999), чиято интродукция беше пресъздадена с помощта на най-новите технологии на Unreal Engine 5.

Тийзър трейлърът на "Secret Level" показва модерна интерпретация на интрото от Unreal Tournament 1999, като демонстрира графичните възможности на Unreal Engine 5. Видеото беше прието изключително добре от геймърската общност, като мнозина споделиха своята носталгия по класическата игра и изразиха желание за нейния римейк.

Феновете на Unreal Tournament приветстваха трейлъра и изразиха надежда, че Epic Games ще се завърне към разработката на шутъри в арената. Въпреки че няма индикации за нова игра от поредицата, "Secret Level" предлага нов начин за връщане към класическите видеоигри чрез телевизионен формат.

Първият сезон на антологията "Secret Level" ще дебютира на 10 декември 2024 г. в Amazon Prime, като се очаква да привлече голям интерес сред геймърската аудитория.