Потребителят на форума ResetEra под псевдонима Fiery Phoenix посочва, че режисьорът на "Пазители на галактиката" на Marvel Мери ДеМарл наскоро е обявила промяна в работата си.

Според публикацията на ДеМарл, в професионалната социална мрежа LinkedIn от началото на юли специалистът е започнал работа в канадското студио BioWare като старши директор по разказите.

На този етап не е известно какво ще прави ДеМарл на новата си позиция. В момента BioWare работи по продължение на ролевите си поредици Dragon Age (очаква се през втората половина на 2023 г.) и Mass Effect (преди пускането на пазара е все още далеч).

Припомняме, че през последните 15 години ДеМарл беше включена в списъка на студиото Eidos Montreal, където в допълнение към Marvel's Guardians of the Galaxy успя да създаде Deus Ex: Human Revolution и Deus Ex: Mankind Divided.

Играта Marvel's Guardians of the Galaxy дебютира на 26 октомври 2021 г. за компютри в Steam и Epic Games Store, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S. Тя имаше слаб старт, но започна да намира аудитория с появата си в Game Pass.