Portal Video Games Chronicle забеляза, че във форумът IconEra е публикувано демонстрационно видео от предполагаемо необявен sci-fi шутър от PlayStation. Разкритият клип трае само пет секунди и показва герой, въоръжен с футуристична щурмова пушка, който наблюдава как огромно същество се изкачва по кула.

Епизодът напомня на сцена от пролога на Mass Effect с жътваря "Sovereign" и очевидно не отразява крайното качество на проекта. Запознатият с много от проектите за нови игри Dusk Golem (AestheticGamer) твърди, че видеото е заснело по-стара версия на играта.

Според него за необявената игра вече се подготвя пълно озвучаване, композира се музика, а самата тя е много по-изпипана, отколкото става ясно от видеото. Това е същият проект Ooze, който вътрешният източник спомена през октомври.

Предполага се, че става въпрос за научнофантастичен ролеви шутър от трето лице, работещ на база на енджина Unreal Engine 5, базиран на новата интелектуална собственост на Sony Interactive Entertainment (SIE). Твърди се, че проектът се създава от определен европейски екип в партньорство с XDev - подразделение на SIE, което работи със собствени и чужди студиа.

През октомври в мрежата се появи вътрешен документ на Sony Interactive Entertainment със списък на предстоящите издания на игри на компанията, но ако се вярва на Dusk Golem, играта не е била част от това изтичане.