Няколко дни преди истинския Черен петък, една от големите платформи за игри GOG започна предлагането на много заглавия с понижени цени. Сред намалените са множество продукции като Divinity: Original Sin и Divinity 2, които са с до 65% отстъпка.

Един от акцентите на продажбата е Horizon Zero Dawn, намален с 50% до 23.74 долара. Пълното издание включва DLC Frozen Wilds, което разширява историята и добавя изцяло нова зона с отворен свят, която играчите да изследват.

Ако сте чакали да вземете Horizon на компютър, сега е подходящ момент да го направите, тъй като Guerrilla поправи много от проблемите с производителността, които попречиха на играта при стартирането. Тук ще отбележим, че той също е с 50% отстъпка в конкурентната платформа Steam, ако предпочитате да купите играта през Valve. 

Геймърите могат да получат и до 50% отстъпка както за Disco Elysium, така и за Cyberpunk 2077. Disco Elysium една от най-добрите ролеви игри, появили се наскоро. А за всеки, който все още не е се е сдобил с играта на популярното полско студио CDPR, може да я вземе тази седмица за под 32 долара.

GOG също така прави намаление с до 80% на целия каталог Focus Home Interactive. По този начин можете да получите някои по-малко известни игри като A Plague Tale: Innocence и Vampyr за под 10 щ. долара.