Hades, играта, в която Загреус се опитва да избяга от подземния свят, вече няма да е ограничена само за персонални компютри и Nintendo Switch. Една от най-добрите игри за 2020 г., идва в света на Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 и PS5 на 13 август. Всички геймъри с Xbox Game Pass на Xbox и компютър ще могат да играят заглавието от същата дата.

Разработчиците Supergiant Games споделят, че играта ще се възпроизвежда с 60 кадъра в секунда при 1080p на Xbox One и PS4. Освен това, тя ще работи със скорост до 60 кадъра в секунда в 4K на Series X/S и PS5.

Също така стана ясно, че физическите издания на заглавието ще се предлагат с бонус код за изтегляне на саундтрака му и книжка с 32 страници история за него. Вариантите за Xbox One и Series X ще бъдат налични на същия диск. И физическата, и цифровата версия на PS4 предлагат безплатна надстройка до цифровата версия на PS5.

За съжаление, за разлика от играта за Switch, няма да можете да прехвърляте запазените си игри в Hades между компютър и Xbox или PlayStation конзоли.