Warner Bros Games вече веднъж отложи играта, вдъхновена от Хари Потър, Hogwarts Legacy . Разработчиците увериха преди време, че заглавието няма да се появи през 2021 г., за да може да бъде предоставено "най-доброто изживяване на геймърите". Студиото официално съобщи, че ще даде на играта цялото необходимо време за разработка, от което тя се нуждае, за да я видим в завършен вид през 2022 година.

Тази седмица обаче стана ясно, че една година може и да не е достатъчна разработката по играта да бъде завършена напълно. За сега това са само слухове, базирани на информация от вътрешни източници в компанията, до която се добрали журналисти. Факт е обаче, че за представянето ѝ през 2022 г. няма никакви новини, още по-малко официална дата.

За Hogwarts Legacy се чу за първи път през 2018 г., а играта беше официално обявена през септември 2020 г. по време на голямото представяне на PlayStation 5 от Sony. Ранен неин трейлър разкри, че Hogwarts Legacy е приключение от трето лице, случващо се в и около територията на замъка Хогуортс. Действието се развива през 1800-те години - много преди Хари Потър или Нют Скамандър да размахат пръчка наоколо.