Among Us е поредната мистериозна игра в магазина Epic Games Store. Тя може да се заяви до 3 юни безплатно от всеки, който има регистрация в услугата. Като част от актуалната голяма разпродажба, която продължава до 17 юни, всеки четвъртък магазина разкрива по една мистериозна игра, предава Mobile Bulgaria.

Миналата седмица кампанията стартира с NBA 2K21 като първата мистериозна игра. Като част от разпродажбата потребителите получават и неограничен брой купони за отстъпка 16 лева при покупката на игри на цена 23.99 лв. или повече. В комбинация с намаленията можете да се сдобиете с интересни игри на доста атрактивни цени.

Among Us се превърна в един от неочакваните хитове по време на пандемията като позволи на приятели и семейства да се забавляват заедно в лесно разбираема игра, посветена на измамата.

Става дума за дигитална версия в космическа обстановка на парти играта Мафия, в която група играчи са измамници, които трябва тайно да убият останалите членове на екипажа без тяхната идентичност да бъде разкрита.