Представената преди три години приключенска игра "Индиана Джоунс" на MachineGames (създателите на последния Wolfenstein) все още няма дори пълен трейлър, но според надежден вътрешен източник премиерата е съвсем близо.

Според хора, близки до проекта, Том Хендерсън и Insider Gaming, Indiana Jones на MachineGames ще бъде пусната в продажба през тази година. Играта беше представена през януари 2021 г. с кратък тийзър и според изтекли съдебни документи на Microsoft беше планирана за пускане през фискалната 2022 година. Поради усложнения, причинени от пандемията COVID-19, разработката е била забавена.

Няма да ни се наложи да чакаме дълго за новини за "Индиана Джоунс" от MachineGames. Презентацията на Developer_Direct ще се състои на 18 януари, на която те ще покажат 10 минути от играта и геймплей трейлър, ще дадат подробности за сюжета и други елементи.

"Индиана Джоунс" се прави ексклузивно за компютри, Xbox Series X и S и услугата Game Pass, въпреки че се обмисля пускането ѝ за PS5. От компанията обещават оригинална история и "уникална смесица от жанрове".