Atomic Heart е една от най-очакваните игри на Mundfish. Заглавието, за което отдавна не се бе чувало нищо, е много интересна комбинация от алтернативна реалност, изобилстваща от роботи и ретро елементи, вдъхновени от съветска стилистика. И всичко това в свят с огромни пространства, в които играчът може да развихри фантазията си.

Вижте скрийншоти от играта >> >> >>

Играта вече се забави твърде дълго и дори се появи слух, че тя може изобщо да не види бял свят. Вероятно точно поради тази причина създателите ѝ публикуваха в Steam подробности за историята и системните изисквания на заглавието.

Действието ще пренесе геймърите в алтернативна реалност, в която Съветският съюз е постигнал огромен технологичен възход след Втората световна война. В страната се произвеждат хуманоидни роботи, които помагат в различни сфери.

Проблемите започват в индустриална зона, в която роботите спират да се подчиняват на заповеди. Вие влизате в кожата на герой, който разследва случая и търси изход от ситуацията.

Играта ще е много интересна с това, че комбинира различни жанрове. В нея ще има шутър, но и RPG елементи. Според създателите ѝ, ще изобилстват пъзелите, механики за създаване на разнообразни оръжия и още много интересни неща, които до сега не са виждани едновременно в една игра.

Заглавието ще се появи едновременно за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S и компютър в Steam. В обявените препоръчителните системни изискания пък е включено следното:

WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)

  • Процесор: Intel Core [email protected] или Ryzen 5 [email protected]
  • Памет: 8 GB RAM
  • Графика: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) или AMD Radeon RX 580 (8GB)
  • Памет: 22 GB свободно място на диска