Предварителните поръчки на игри в наши дни обикновено идват с различни бонуси или няколко дни ранен достъп, но излизащата през юли походова тактика Jagged Alliance 3 от THQ Nordic и Haemimont Games (Surviving Mars) ще покаже своя олдскуул характер.

Известно е, че предварителната поръчка на Jagged Alliance 3 в Steam е отворена - до датата на излизане играта може да бъде закупена с 20% отстъпка. Никакви други бонуси, освен гореспоменатите намаления обаче не са включени.

От THQ Nordic отбелязват, че не биха имали нищо против да добавят бонус във вид на предмет към предварителната поръчка, но за Jagged Alliance 3 смятат подобен ход за неуместен: "Действието на играта се развива в началото на 2000-те години, когато подобни стимули не са добре познати. Искаме да се потопим в тази очарователна ретро атмосфера и да й останем верни докрай".

Няколко дни преди премиерата журналистите и блогърите ще имат възможност да покажат Jagged Alliance 3 с всичките му силни и слаби страни, а потребителите ще имат възможност да разберат дали проектът е за тях или не.

Jagged Alliance 3 ще бъде пуснат в продажба на 14 юли ексклузивно за компютри в Steam. Обещани са повратни битки, драматичен сюжет, отворен свят, над 40 озвучени наемници (включително любими на феновете), онлайн кооператив и поддръжка на модове скоро след излизането на играта.