Разработчиците от канадското студио Blue Isle Studios разкриха точната дата на стартиране на мултиплейър шутъра Leap в Steam за ранен достъп. Те обявиха и отворена бета версия.

Припомняме, че Leap беше официално представен през януари тази година и се очакваше да бъде пуснат на пазара малко след представянето. Оказа се, че чакането е наистина кратко. Предварителната версия на играта ще бъде пусната в продажба на 1 юни тази година. Тя ще остане в етап на ранен достъп в Steam за около 12 месеца. Обещано е планът за развитие на проекта да бъде публикуван съвсем скоро.

Що се отнася до "бетата", тя ще се проведе от 20 до 23 май. За да участвате, трябва да заявите достъп до страницата Leap в Steam. Ще можете да изпробвате PvE-режима "Специални операции", в който отряди от четирима души се борят, за да трупат бонуси за договори.

В Leap се сблъскват представители на военната коалиция UEDC и разбунтували се екзотерианци. По думите на създателите, можем да очакваме мачове за 60 души, епични битки и невероятни превозни средства като ховърборд и механичен лос.