Издателската къща Deep Silver и разработчиците от Warhorse Studios (Kingdom Come: Deliverance) представиха нов тийзър на следващата игра на чешкото студио преди официалния ѝ анонс.

Припомняме, че Warhorse обяви плановете си да анонсира нов проект миналата седмица. За коя игра става дума, не е разкрито официално, но според източници става дума за Kingdom Come: Deliverance 2.

Новият тийзър е вторият кадър от трейлъра за обявяването на следващата игра на Warhorse Studios. Феновете вече разбраха какво крие изображението.

На него се вижда елемент от средновековна сграда: феновете са я идентифицирали като катедралата "Света Барбара" в чешкия град Кутна Хора (бивш Кутенберг) по стърчащия от стената гаргойл.

В оригиналния Kingdom Come: Deliverance героите споменават Кутенберг повече от веднъж, но той не се появява в самата игра. Според портала Gematsu представянето на новата игра е било заснето именно в Кутна Гора.

Освен това разработчиците са публикували линк към предстоящото демо на играта. Според метаданните на видеото неговата продължителност ще бъде 13 минути и 49 секунди - вероятно това е времето на цялата презентация.

Премиерата на анонсиращия трейлър на следващата игра на Warhorse Studios ще се състои в четвъртък, 18 април. Очаква се презентацията да започне в 21:00 ч. българско време. Ще можете да проследите хода на събитията в YouTube и Twitch.