Потребител на Reddit с никнейм loliscoolyay4me реши да изчисли цената на всички допълнителни елементи от оригиналния Overwatch в предстоящия Overwatch 2. Става въпрос за реплики на герои, външност, спрейове, анимации, фрази и пози за победа, които са изпаднали от кутии със случайно съдържание.

Геймърите на Overwatch 2, които искат да отключат всеки предмет от огромната колекция на Overwatch, ще трябва да похарчат над 12 хил. щ. долара.

В уводната част на своята публикация loliscoolyay4me е изчислил цената на кредит (валутата в играта Overwatch 2) по най-добрия курс. Следва проста аритметика: общият брой на елементите от всяка група (общо осем) се умножава по реалната им стойност.

В оригиналния Overwatch имаше 32 герои, а в продължението - 35. Сървърите за първата част се сринаха днес, 3 октомври, в 19:00 ч. българско време. Blizzard ги закрива около ден преди излизането на Overwatch 2, която ще замени оригиналната игра.

Във втората част на играта няма да има lootboxes - те ще бъдат заменени от battle pass. Всички неотворени сандъци ще бъдат отворени преди старта и съдържанието им ще бъде прехвърлено в инвентара на собственика. Overwatch 2 излиза на 4 октомври за компютри в Battle.net, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S и Nintendo Switch.