Разработчиците от студиото Mundfish с подкрепата на издателство Focus Entertainment Publishing обявиха важен етап от създаването на амбициозния си постапокалиптичен екшън трилър Atomic Heart.

Става въпрос за изпращането на Atomic Heart в златен вариант, което означава, че основната част от разработката е завършена и главният диск с версията на играта е готов за отпечатване и/или изтегляне в услугите за цифрово разпространение.

Най-често позлатяването гарантира, че обявената дата на пускане на пазара остава непроменена. Очаква се Atomic Heart да бъде пусната след малко по-малко от месец - на 21 февруари тази година - и разработчиците вече очакват с нетърпение да видят играчите на определената дата.

"Благодарим на нашите партньори и на всички, които участват в този вълнуващ проект! Но преди всичко сме благодарни на вас - че останахте с нас и подкрепихте Atomic Heart", споделиха Mundfish.

Atomic Heart се създава за компютри в Steam, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S, както и за Game Pass. В историята играчите ще трябва да потушат въстание на роботи на Enterprise 3826 в алтернативния СССР.