Японският клон на PlayStation е известен със странните си трейлъри и представеното рекламно видео за предстоящото екшън приключение God of War Ragnarok не прави изключение.

В почти двeминутния трейлър главната роля изпълнява Хиромичи Сато, който е в главната мъжка роля като братчето на Taisou - Okaasan to Issho (С мама), популярно японско детско телевизионно предаване от 90-те.

Сато прекарва определеното време в изпълнение на песента "God of War Ragnarok" заедно с няколко танцьорки, която въпреки детската си продукция предава сюжетната линия на Ragnarok доста ясно. Пеенето е придружено и от кадри от играта.

Припомняме, че според сюжета след настъпването на гигантска зима Кратос и синът му Атреус ще се отправят към всички девет свята от скандинавската митология, докато войските на Асгард се подготвят за предсказаната битка, която ще сложи край на Вселената.

Очаква се God of War Ragnarok да излезе след седмица, на 9 ноември, за PlayStation 4 и PlayStation 5. Първите отзиви за играта от журналисти, докоснали се до играта по-рано ще се появят в 18:00 ч. българско време.