Разработчиците от 343 Industries обявиха следващия пач за своя научнофантастичен шутър Halo Infinite. Актуализацията трябва да отстрани някои проблеми с мрежовата връзка и да добави поддръжка на Easy Anti-Cheat в играта.

"С мартенската актуализация ще бъдат подобрени нашите възможности за откриване и наблюдение, което значително ще подобри цялостната сигурност на играта и способността ни да реагираме на нарушители", обясни екипът разработчици. Те също така помолиха играчите да докладват за всяко забелязано неподходящо поведение от страна на съюзниците или вражеския отбор.

Пачът ще актуализира плейлистата Squad Battle със седем нови карти, разработени от феновете с помощта на режима Forge. Геймърите ще имат възможност да преминат през Perdition от Halo 4 и Timberland от Halo: Combat Evolved. Пулът от чисто нови локации включва Refuge, Rendezvous, Gyre, Harvest и Behemoth.

Актуализацията за Halo Infinite ще бъде пусната на 19 март за компютри и Xbox. Припомняме, че в края на януари стана известно, че разработчиците са се отказали да пускат ново съдържание за шутъра като част от пълните сезони.