Поредната игра, за която се появи информация, че ще бъде отложена тази година, е Dying Light 2: Stay Human. Екшънът, изобилстващ от зомбита, трябваше да се появи съвсем скоро, но за сега премиерата се отлага за 4 февруари 2022 година.

Новината съобщи лично директорът на студиото, което я разработва - Павел Марчевка. Чрез Twitter акаунта на играта той уведоми всички заинтересовани за последните новини около заглавието. По думите му, екипът има нужда от още малко време за да "полира и оптимизира" софтуера. Това всъщност е поредното заглавие, което бива отлагано заради ограничителните мерки във връзка с Covid-19 и вече не изненадва почти никого.

Още през октомври обаче играта ще може да бъде пробвана от най-запалените геймъри и журналисти, с които работи студиото. Това означава, че още тогава ще получим отзиви за това, което можем да очакваме.

Играта на Techland ще се хареса на всички любители на зомби-сюжетите. По рано тази година имахме възможност да видим нейния трейлър, показващ не малко от нещата, на които ще разчита заглавието. В него ще има много нови възможности за придвижване на героите и вземате на решения, които ще променят развоя на събитията в заглавието.