Следващият сим, който ще представят от Gameparic, Games Incubator и PlayWay S.A. се нарича Project Wunderwaffe. С него играчите ще се пренесат в края на Втората световна война. Задачата ще се състои в ръководеното на таен бункер, в който се изработва секретно оръжие.

Именно от него се очаква да промени хода на войната в полза на Оста Рим-Берлин-Токио. Идеята е, че играчите сами трябва да изградят подземния секретен обект. Сред задачите им ще са както неговото укрепление, така и оборудването, с което ще разполагат учените и ракетните инженери в него.

В анонса на играта, публикуван с кратко видео, се разказва, че Project Wunderwaffe е нещото, което ще промени войната. При това в момент, в който изходът ѝ е решен, заради капитулацията на Берлин.

Сценарият поставя геймърите в трудна ситуация, при която те ще трябва да избегнат загубата във войната и от нулата да изградят всички системи на подземното съоръжение. Ще отговорят за всичко - от електричеството и достъпа на чист въздух и вода, до създаването на лабораториите. В тях трябва да се направи уникалната ракета, която да удари противника.

Играта Project Wunderwaffe вече е публикувана в Steam, но все още не е ясно кога ще е премиерната ѝ дата, след която ще може да се играе.