Екшънът със супергерои Marvel's Spider-Man 2 на Insomniac Games излезе само преди месец, а феновете вече се подготвят за премиерата на следващия проект на разработчиците - екшъна Marvel's Wolverine за Върколака. Според вътрешната информация на Даниел Рихтман феновете ще трябва да се въоръжат с търпение.

В публикация до своите абонати на Patreon Рихтман разкри, че Marvel's Wolverine ще бъде пуснат през 2025 година. Това е в съответствие с изявленията на журналиста от Giant Bomb Джеф Груб през февруари, когато той твърдеше, че играта няма да бъде пусната преди есента на 2024 г., но се твърди, че Insomniac активно обсъждали пускането ѝ през 2025 година. 

Според Рихтман, Marvel's Wolverine ще бъде по-мрачна и жестока от игрите за Marvel's Spider-Man, а събитията в нея ще се развиват в измисления островен град-държава Мадрипур в Югоизточна Азия. Мегаполисът често е зърван в историите на мутантския отбор X-Men.

Според февруарската актуализация на Груб, "Върколакът на Марвел" ще започне с история за периода преди Върколакът да се присъедини към екипа на Х-Мен. Играта няма да разполага с отворен свят - твърди се, че приключението на Върколака на Insomniac ще бъде предимно линейно с "широки участъци" в духа на "други големи игри на Sony".

Marvel's Wolverine беше представена на PlayStation Showcase през септември 2021 г. и оттогава не е била удостоена с официално демо. Според творческия директор Брайън Хортън това ще бъде "пълноразмерна игра с тон за възрастни". Проектът е обявен само за PS5.