Издателят и разработчикът Atlus обяви пускането на третото видео от поредицата Summoners Guide за ролевата игра Soul Hackers 2. В него се обсъждат структурата на света и сливането на демони.

Няколко различни фракции се борят в Soul Hackers 2. Във вселената на играта обаче има и неутрални територии - така наречените царства. Те са скрити от обикновените хора зони с разнообразни цели: черен пазар със стоки със съмнителен произход, място за обновяване на джаджи и магазина на Виктор, специалист по сливане на демони.

Cirque du Goumaden (както се нарича магазинът на Виктор) ви кани да кръстосвате демони, за да създадете нови чудовища. Кръстосването бива обикновено, специално, препоръчително и изследователско. С развитието си демоните не само стават по-силни, но и научават нови трикове. След като ги съберете всички, чудовището ще даде на играча подарък. Те са различни видове, но особено ценни са мистиците, които дават различни бонуси. Отделен сегмент от публикуваното ръководство е посветен на свободния демон-призовател Сайзо, но цялата актуална информация за него разработчиците предоставиха миналата седмица.

Soul Hackers 2 ще бъде пуснат в продажба на 26 август тази година за персонални компютри чрез Steam и Microsoft Store, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и Xbox Series S. Премиерата на японската игра ще се състои един ден по-рано, на 25 август.