Издателят Focus Entertainment и разработчиците от Saber Interactive обявиха нови актуализации за популярната игра Warhammer 40,000: Space Marine 2, която ще получи както безплатно, така и платено съдържание в следващите месеци. Триминутен трейлър разкрива част от планираните допълнения към играта.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 ще получи голяма актуализация, включваща ново ниво на трудност и PvE карта за режима "Operations", която ще постави играчите срещу гигантския биотитан Хиерофант. Тази карта ще бъде част от безплатната актуализация, но играчите, закупили сезонния пропуск, ще получат допълнителни оръжия, броня и други персонализационни опции.

Планирано е и бъдещо разширение на играта, което ще включва нови PvP карти, нови оръжия и възможности за персонализиране. Focus Entertainment потвърди, че актуализациите ще продължат през 2025 г., като ще бъдат добавени и нови съдържания за режима на орда и други изненади за феновете.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 беше пусната на 9 септември и за кратко време успя да продаде над 2 милиона копия, което я прави една от най-успешните игри в жанра.