На интересна конзолна премиера ще станем свидетели този март. В началото на месеца за PlayStation 4 ще се появи едно от много популярните в миналото заглавия за SEGA. Ground Zero: Texas, която ще се разпространява от Limited Run Games, излиза за първи път през 1993 година.

Действието изпраща играча в малкия граничен град Ел Кадрон, който е населен с извънземни, предрешени като хора. Геймърите влизат в ролята на експерти, които трябва да се справят с нашествениците.

Това става възможно след създаването и използването на различни оръжия и тактики. Играта със сигурност ще се стори странна на доста хора, но пък истинските фенове на киното и този жанр от 90-те ще се насладят. Идеята е, че вместо анимации всичко е заснето като филм. Научната фантастика насред дивия запад е режисирана от Дуайт Хъбърд Литъл.

Много интересно за заглавието е и това, че то на практика е едно от първите, дело на Sony, което все още не се е появило за PlayStation. Всеки, който желае да направи предварителна поръчка, можете да го направи след 22 януари.