Заедно с точната дата на излизане за приключенския екшън God of War Ragnarok, от Sony Interactive Entertainment и Santa Monica Studio разкриха подробности за различните издания, в които ще се продава той.

Дигиталната версия на God of War Ragnarok ще се предлага в две издания:

- Стандарт - самата игра (за PS4 или PS5);

- Advanced - самата игра (за PS4 и PS5), алтернативни образи на Кратос и Атреус, алтернативни образи на оръжията на Кратос, цифров саундтрак, мини-книга, комплект аватари и тема за PS4.

Що се отнася до продажбите на дребно, God of War Ragnarok ще се предлага на физически носител в три издания:

- Стартов/стандартен - диск с играта (за PS4 или PS5);

- колекционерско издание - код за изтегляне на играта (за PS4 и PS5), стоманена кутия без диска, две дървени фигурки с размер 5 см., комплект зарове, 40-сантиметрово копие на чука Мьолнир и бонуси от дигиталното разширено издание;

- изданието Jotnar (Йотунс) - съдържанието на колекционерското издание (с изключение на заровете) и дигиталното разширено издание, както и винилова плоча с две песни от саундтрака, комплект метални значки (вълк, мечка и сокол), пръстен Draupnir, текстилна карта на Световното дърво и комплект зарове Broca.

Като бонус за предварителна поръчка на някое от изброените по-горе издания на God of War Ragnarok геймърите могат да получат и по една алтернативна поява на главните герои Кратос и Атреус.

Очаква се играта God of War Ragnarok да бъде пусната на 9 ноември тази година едновременно за PS4 и PS5. Предварителните поръчки за всички изброени по-горе заглавия ще започнат още на 15 юли. За надграждане до версията за PS5 ще се заплаща такса 10 щ. долара или равностойна сума в друга валута.