По всичко личи, че Sony Interactive Entertainment ще предложи своя собствена стрийминг услуга за притежателите на PlayStation. Изтекла визия от логото на новата услуга подсказва, че тя ще се казва PlayStation Plus Video Pass.

Полското подразделение на компания по погрешка качи визията на сайта си и с това подхрани редица слухове и спекулации, направени по-рано. Очаква се услугата да дава достъп до определен набор от филми както и до платено телевизионно съдържание.

Според изтеклата информация, услугата ще бъде пусната за пробен период и само на определени пазари. Първоначално тя вероятно ще се използва безплатно от закупилите вече Plus абонамент.

Новата услуга очевидно е част от преструктурирането на компанията. В момента PlayStation поддържа различни прилежания като Netflix, Disney Plus и Apple TV, но списъкът вероятно ще се разшири. В компанията явно са решили да стартират свое отделно решение, в което зрителите да могат да гледат техни филми. Това несъмнено ще е добра новина за всички, ползващи PlayStation Plus.