През последния месец новините, свързани с Assassin's Creed, засягаха най-вече следващата част на играта. От Ubisoft обещаха в нея да има коренна промяна в нейното структуриране. Тя вече няма да се развива само в една историческа епоха. Assassin's Creed Infinty ще е много по-живо онлайн преживяване. До излизането ѝ обаче остават месеци и дори години. В това време все още можем да се наслаждаваме на следващите части на настоящия хит - Assassin's Creed Valhalla.

На 12 август се очаква да се появи на пазара новото ѝ допълнение, наречено The Siege of Paris. Експанжънът е част от плана на компанията да удължи поддръжката на заглавието и да добавя ново съдържание за нея. Първата част от тези планове ще представят голямата битка за Париж, провела се между викинги и франки в средата на девети век.

В играта ще има още много нововъведения. Тази седмица се появи ъпдейт, подготвящ платформата за The Siege of Paris. С него идват много подобрения и оптимизации в геймплея. Геймърите вече имат ново съдържание и могат да се възползват от промените по системата на персонажите.