Ubisoft и разработчиците от Massive Entertainment представиха трейлър на допълнителното съдържание, което ще бъде включено в сезонния пропуск за екшън-приключенската игра с отворен свят Star Wars Outlaws. В двеминутното видео се показват някои от ексклузивните мисии и предмети, които ще бъдат достъпни за притежателите на пропуска.

Трейлърът започва с демонстрация на мисията "Гамбит на Джаба" за картела Хът, както и нови облици на Кесел Рънър за домашния любимец Кей и Никс, вдъхновени от стила на Хан Соло и Чубака. Притежателите на сезонния пропуск ще имат достъп до тези екстри още в деня на излизането на Outlaws.

Една от най-интересните части на трейлъра е откъсът, посветен на добавката за история Wild Card, където се разкрива присъствието на Ландо Калрисиан. Героинята ще трябва да обедини сили с него като част от мисия за инфилтриране на турнира Sabakku. Това DLC ще бъде пуснато през есента, заедно с комплектите Hunter's Legacy и Cartel Ronin.

Очакваното през пролетта на 2025 г. допълнение A Pirate's Fortune ще изпрати Кей, дроида ND-5 и Никс на лов за съкровища заедно с легендарния пират Хондо Онака. Трейлърът показва само две статични сцени от това разширение, но те вече загатват за вълнуващото приключение, което предстои.

Трейлърът също така напомня, че сезонният пропуск е част от златното (110 щ. долара) и пълното (130 щ. долара) издание на Star Wars Outlaws. Бонусите включват достъп до играта три дни преди официалното пускане, което е допълнително предимство за най-нетърпеливите фенове.

Въпреки това, не всички са доволни от подхода на Ubisoft. В YouTube видеото получи смесени отзиви (1 хил. харесвания към почти 900 нехаресвания), като коментарите съдържат оплаквания от изрязаното съдържание от основната игра и агресивното монетизиране на проекта.

Star Wars Outlaws ще бъде пусната на 30 август за PC (Ubisoft Connect, EGS), PS5, Xbox Series X и S. Ubisoft вече започна да разпраща копия на журналисти за ревюта - първите ревюта ще се появят на 26 август в 15:00 ч. българско време.