Ден преди да се оформи серията от актуализации на Ubisoft за подобряване на приключенския екшън с отворен свят Star Wars Outlaws - разработчиците публикуваха план за пускане на кръпки през следващите два месеца.

Както стана известно, Star Wars Outlaws ще получи следващото си обновление още следващия четвъртък, 3 октомври, и ще донесе със себе си (предимно) поправки на грешки и неназовани подобрения.

Пачът след това ще дебютира три седмици по-късно, на 24 октомври. Основният му фокус ще бъдат подобрения, насочени към подобряване на потребителското изживяване (отново без подробности).

Последната планирана в момента актуализация ще види бял свят на 21 ноември - т.е. в същия ден, в който ще бъде пусната версията на Star Wars Outlaws за цифровия магазин на Steam и платената добавка Wild Card story.

Този пач ще включва подобрения в геймплейните елементи на Star Wars Outlaws - по-специално бойната система и стелт механиката - както и ново безплатно съдържание под формата на допълнителни договори.

Припомняме, че Ubisoft реши да подобри сериозно Star Wars Outlaws на фона на разочароващите стартови продажби. Компанията се надява, че отстраняването на проблемите на играта ще помогне за увеличаване на нейната привлекателност за клиентите.

Играта беше пусната на 30 август за PC (Ubisoft Connect, EGS), PS5, Xbox Series X и S. В Metacritic играта получи далеч не перфектни оценки от критиците (75-76%) и още по-ниски оценки от потребителите (5,0-6,2).