Изглежда, че някой се е сдобил с копие на Need for Speed Unbound по-рано от предвиденото. В мрежата се появиха кадри от играта на аркадния състезателен симулатор. Клиповете са активно блокирани, но все пак можете да гледате един от тях.

Качеството на видеото далеч не е перфектно. Но то демонстрира пълноценно шофиране в Need for Speed Unbound с Volkswagen Beetle (1963 г.), както и менюто за персонализиране на автомобил. Need for Speed Unbound бележи завръщането към поредицата на разработчиците от Criterion Games, които замениха Ghost Games (сега само поддържащо студио). Пускането на играта беше отложено миналата година поради решението на Electronic Arts да положи всички усилия за пускането на Battlefield 2042, което временно спря разработването на частта Need for Speed - издателят помоли Criterion Games да помогне на DICE с шутъра.

Състезателната игра ще включва хибрид от реалистични и анимирани визуални ефекти, както и подновен акцент върху уличните състезания. Need for Speed Unbound ще бъде пусната на 2 декември за компютри, Xbox Series X/S и PlayStation 5. Абонатите на EA Play, EA Play Pro и Palace Edition ще могат да получат достъп до играта три дни по-рано.