След представянето на бойната игра Street Fighter 6 се случи нещо неочаквано. Списъкът на бойците и техните изображения изтекоха в мрежата. Така стана ясно, че осемте Peace Warriors от Street Fighter II ще се появят в новата игра, а ще се завърнат и други герои. Capcom забеляза изтичането на информация, но благодари за положителните отзиви.

Първоизточникът на изтичането е неизвестен. Изображенията се разпространиха в социалните мрежи и форумите за една нощ. На тях, освен Peace Warriors, феновете разпознаха Ками и Ди Джей от Super Street Fighter II, Акума от Super Street Fighter II Turbo, Юри от Super Street Fighter IV и Ед и Рашид от Street Fighter V. Новите герои ще бъдат мексикански боец на име Лили, американски боец на име Кимбърли и боец с нокти от Китай на име A.K.I.

Capcom вече реагира на изтичането. Компанията написа в Twitter: "Като жители на Metro City всички сме виждали неща, които не би трябвало, но всички сме в една лодка. Оценяваме положителните реакции. Благодарим ви за подкрепата!"

Capcom организира пускането на Street Fighter 6 в рамките на събитието State of Play. Компанията представи трейлър и скрийншоти на играта и разкри някои подробности. Играта ще бъде пусната за компютри, PlayStation 4, Xbox Series X/S и PlayStation 5 през 2023 година.