Много добра новина за почитателите на играта The Elder Scrolls Skyrim. Всички нейни DLC-та тази седмица са безплатни. До тях можете да стигнете ако преминете към нейния онлайн вариант. The Elder Scrolls Online е безплатна масова многопотребителска онлайн ролева игра (т.нар. ММОRPG).

Единственият платен елемент са микро транзакциите в нея, които подпомагат играчите, но за седмица и те са безплатни. С тях можете да се развиете много по-бързо.

С това тази седмица геймърите могат да изтеглят въпросните добавки на играта като част от общото предложение. Те са цели 17 на брой и в тях влизат: Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood, Shadows of the Hist, Morrowind (зоната и историята), Horns of the Reach, Clockwork City, Dragon Bones, Summerset (зоната и историята), Wolfhunter, Murkmire, Wrathstone, Elsweyr (зоната и историята), Scalebreaker, Dragonhold, Harrowstorm, and Stonethorn.

Използвайки Elder Scrolls Online Plus услугата, вие получавате редица предимства - неограничено място за всички материали за изработка, два пъти повече място за всички символи в играта и 10% увеличение на опита за придобиване на злато. За геймърите основен това ще има повече предмети и обзавеждане, както и отключване на способност за смяна на цвета на костюмите.