Един от най-популярните игрови жанрове - Batlle Royale - ще се сдобие със следващия си представител. My Hero Academia, популярната игра на Bandai Namco, ще се сдобие със специален вариант My Hero Academia: Ultra Rumble. Като продължение на манга играта, той ще може да се играе на Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One и персонален компютър чрез Steam.

My Hero Academia е японска манга поредица със супергерои, написана и илюстрирана от Kōhei Horikoshi. Историята проследява Идзуку Мидория, момче, родено без суперсили в свят, в който те са станали обичайни за всички. Момчето мечтае да стане супергерой и изпълнява различни задачи за постигането на целта си.

Новината за играта все още не е официално съобщена, но представител на Bandai Namco загатна за новия вариант на заглавието пред японски медии. Ultra Rumble все още няма дата за излизане на пазара, но за нея научваме все повече подробности. За разлика от останалите "Battle Royale" хитове като Call of Duty: Warzone и PUBG, Ultra Rumble ще може да се играе от по-тесен кръг геймъри. Всеки мач ще поддържа до 24 играча едновременно.

Следващият етап в планирането на играта е провеждането на затворена бета версия, която ще се състои тази пролет. Според запознати най-вероятно My Hero Academia: Ultra Rumble ще се появи до края на настоящата година.