Както се очакваше, представянето на Xbox Games Showcase 2024 не мина без приключенския екшън Indiana Jones and the Great Circle от MachineGames. Играта обаче така и не получи дата на излизане.

Противно на очакванията, присъствието на Indiana Jones and the Great Circle на Xbox Games Showcase 2024 беше ограничено до демонстрация на петминутен геймплей трейлър, включващ една от важните сюжетни сцени.

В преследване на тайните на Големия кръг Индиана Джоунс и партньорката му, журналистката Джина, се озовават на замръзнал боен кораб дълбоко в Хималаите. Намесени са немски плен, дързък план и боен кораб, който започва да се спуска по планината.

Зрителите на новия трейлър на Indiana Jones and the Great Circle се оплакаха от липсата на дата на излизане и отбелязаха приликите на играта с последния Wolfenstein. "Новата предистория на Wolfenstein изглежда страхотно", пошегува се sovietonion4020.

Все пак се очаква Indiana Jones and the Great Circle да излезе през 2024 г. на компютри (в Steam, Microsoft Store), Xbox Series X и S и Game Pass. Източници на The Verge наскоро увериха, че играта е планирана за пускане през декември.