CD Projekt RED най-сетне пусна обновлението 1.2 на своята игра Cyberpunk 2077. Въпреки че се забави заради хакерската атака към разработчиците, пачът е вече тук и включва множество подобрения и поправки.

Според CD Projekt RED, след инсталирането му в Cyberpunk 2077 се оправят над 500 различни проблема. Едно от най-важните подобрения е прекратяването на постоянното забиване на играта при някои играчи. Нейният енджин вече работи по-стабилно и това ще се отрази във всички аспекти на играта, твърдят разработчиците.

Много подобрения има в самите игрови персонажи, техните реакции и поведението им. Полицаите в Cyberpunk 2077 вече реагират по-адекватно и заради оптимизации в използването на изкуствен интелект измъкването от тях вече няма да е толкова лесно. Също така са налични множество подобрения в отделните мисии, които вече са доста по-трудни и интересни.

В графично отношение поправките включват много елементи по превозните средства, използваните анимации, както и движението на камерата на места в играта. Според разработчиците, след обновлението най-сериозна промяна ще усетят притежателите на персонални компютри и конзоли от предишно поколение.

Самият ъпдейт е доста голям - около 40 GB. От него се очаква да реши повечето от бъговете, които бяха сериозен проблем за геймърите в играта. Те са причината, която кара мнозина да смятат, че играта е пусната преждевременно от CD Projekt RED, без да е напълно готова.