Разработчиците от Relic тази седмица ще дадат достъп на най-запалените играчи до играта Company of Heroes 3, която все още е в процес на разработка. Компанията обяви предварителен публичен мултиплеър "pre-alpha" без почти никакви ограничения.

Въпреки че заглавието е още в много ранен етап от своята разработка, създателите му ще позволят на редица почитатели да се включат още днес от 19 часа българско време в мащабния тест. Препоръчително е да заредите играта предварително от сайта на производителите, за да може да стартирате с кампанията навреме.

Освен това е необходимо да се направи безплатна регистрация, след което да свържете и своя Steam акаунт. Играта ще бъде онлайн и ще може да се изпробва от геймърите до 7 декември рано сутринта.

Company of Heroes 3 ще позволи да използвате четири карти в различни режими на заглавието за мултиплейър, включително кооперативна игра срещу изкуствен интелект или игра между геймъри. Възможността за избор на страна ще бъде ограничена до войските на САЩ и Германия.

Стратегическата игра в реално време не се очаква в завършен вид преди края на 2022 година. До тогава може би ще има още няколко подобни сесии, в които геймърите ще могат да я изпробват, но ако сте почитател на този тип игри е добре да се включите още сега.