Изпълнителният продуцент и водещ художник на Studio MDHR Мая Молденхауер разкри в интервю за IGN какво означава добавката The Delicious Last Course за Cuphead и какво ще направи екипът по-нататък.

Според Moldenhauer Studio MDHR е решило да работи по DLC, защото не е могло да реализира много от идеите в основната игра, включително допълнителен герой и нови босове.

Сега, след като разработката е завършена, екипът не е оставил нищо в резерв и съобщава, че е вложил всичко в нея. Издаването на The Delicious Last Course ще отбележи края на историята на Cuphead.

"Възможностите са безкрайни" - посочва Молденхауер за бъдещите планове на студиото. "Имаме много идеи за това къде да се преместим. Ще кажа, че обичаме 2D анимацията, молива и хартията, но има безброй направления извън тях" - допълва още тя. 

The Delicious Last Course ще бъде пусната в продажба на 30 юни за персонални компютри в Steam и GOG, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch. Cuphead дебютира през септември 2017 година. До юли 2020 г. са продадени повече от 6 милиона копия.