Американският издател и разработчик Electronic Arts разкри плановете си за пускане на игри между 1 април 2024 г. и 31 март 2025 г. като част от отчета си за четвъртото тримесечие на последната финансова година.

Както стана известно, EA има осем проекта, обявени за настоящата финансова година, пет от които са спортни: F1 24 през първото тримесечие (31 май), College Football 25, Madden NFL 25 и EA Sports FC 25 през второто тримесечие и NHL 25 през третото.

Освен това EA вече пусна Tales of Kenzera: Zau на 23 април, като през четвъртото тримесечие е планирано пускането на някакъв партньорски проект (напр. от линията EA Originals).

Що се отнася до осмия проект, той не е включен в горната таблица по една или друга причина. Става дума за необявена (т.е. без официални дати за пускане на пазара) игра от франчайза на Electronic Arts.

Според журналиста от Giant Bomb Джеф Груб тайният проект е Dragon Age: Dreadwolf. За това намекна и мениджърът на общността в Keywords Studios Нейт Нажда, известен под псевдонима shinobi602.

Grubb по-рано съобщи, че BioWare се стреми да пусне Dragon Age: Dreadwolf през втората половина на 2024 година. Премиерата през 2024 г. беше спомената и от аниматора на играта и, колкото и да е странно, от дигиталния магазин Epic Games Store.

Dragon Age: Dreadwolf се разработва за компютри (в Steam и EGS), PS5, Xbox Series X и S. Става въпрос за фентъзи ролева игра, която е в постпродукция от септември 2022 година. Официалното представяне е насрочено за това лято.