Тази седмица разработчиците от Psyonix ще представят още автомобили на Ford в Rocket League. На 9 декември в играта, комбинираща футбол и състезание с коли, ще се появи новият Ford Mustang Mach-E. Първият електрически модел на емблематичната марка ще се появи в магазина за артикули на играта. Геймърите ще могат да разчитат на експлузивния му старт и по думите на създателите на Rocket League, той определено ще се различава от останалите превозни средства в нея.

Към Mach-E в магазина тази седмица се присъединява класическият Ford Mustang Shelby GT350R от 1965 г. Всяка от колите е част от пакет, който включва тематични стикери, джанти и специален звук, издаван от двигателя ѝ. Пакетите ще се предлага за по 1100 кредита или общо 2000 кредита за двата модела общо. Възможността за тяхното придобиване ще е до 22 декември.

Добавянето на Mach-E и GT350R е на база на партньорството между Psyonix и Ford. F-150 пристигна в играта по-рано тази година. Автомобилният производител спонсорира Rocket League Championship Series Fall Major, специален турнир, който се провежда в Стокхолм тази седмица.