Президентът на Gearbox Software Ранди Пичфорд потвърди, че фентъзи шутърът Tiny's Wonderlands ще има пълна поддръжка на кръстосана игра между различните игрови платформи и компютри. Тази възможност беше обявена и за двете поколения конзоли PlayStation - нещо, което не беше реализирано в Borderlands 3.

От публикация на Пичфорд в Twitter става ясно, че все още е възможно да има някои грешки при мултиплеър игра между различните платформи, но това ще бъде отстранено в най-скоро време.

Ръководителят на Gearbox Software уточнява, че екипът му е свършил "невероятна работа", за да направи функцията за междуплатформена игра не само възможна, но и лесна за използване. Ранди Пичфорд също така изрази надежда, че поддръжката на кросплей ще се появи и в Borderlands 3 по-скоро рано, отколкото късно.

Tiny Tina's Wonderlands ще бъде пусната в продажба на 25 март за персонални компютри чрез Epic Games Store както и за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S. Действието на играта ще се развива в Страната на чудесата, където геймърите трябва да спрат повелителя на драконите.