Поредното заглавие, премиерата на което ще бъде отложена, е Skull & Bones. Играта на Ubisoft вече няколко пъти претърпя забавяния. Тя бе анонсирана за първи път през 2017 г. на изложението Е3.

По този начин се потвърждават слуховете, че в студиото има проблем с разработката на играта, която представлява пиратско приключение. Според информацията в мрежата, работата по Skull & Bones е започнала отначало, заради редица проблеми в сингапурския филиал на Ubisoft, който се е заел с разработката ѝ.

Поредното отлагане на играта не бе обявено официално, а стана ясно от изнесен списък със заглавия на Ubisoft, които ще видим през 2021 година. Той стана публичен покрай финансовите отчети на компанията. В него се казва, че съвсем скоро геймърите ще могат да видят Far Cry 6, Rainbow Six Quarantine, Riders Republic, The Division Heartland и Roller Champions.

Игрите ще се появят във време, в което компанията записва финансови рекорди. Печалбата на разработчика за 2020 г. се е увеличила с 39 процента. Ubisoft има нетни приходи от 2.22 милиарда евро.