В света на онлайн залозите и удоволствието от риска, всеки почитател търси възможно най-високите шансове за победа. Иновацията в онлайн хазартната индустрия определено става все по-вълнуваща, а благодарение на разнообразието от студиа, можем да бъдем сигурни, че всеки играч ще намери своята съвършена и още по-приятна игра. В следващите редове ще обърнем внимание на някои от най-популярните игри в платформата на онлайн казината.

Интересен факт е, че всеки клиент на тази индустрия започна да обръща повече внимание на игрите и възможностите им, а това само може да ни подскаже, че индустрията се е развила доста бързо и създава трендове, за които дори не сме подозирали. Най-добрата новина е, че с привличането на повече студиа, портфолиото на всеки бранд стана особено впечатляващо. Нека се запознаем с някои от най-атрактивните игри, които през следващите месеци ще бъдат център на внимание:

  1. Насочваме вниманието на почитателите на риска към популярното предложение 40 super hot. Разработена от студиото на EGT - Euro Game Technology, тази игра може да се похвали с доста качества и особено подобрена версия, която в това отношение ще зарадва всеки истински почитател. Поставените барабани са точно 5, а позициите са 4. Студиото дава около 40 възможни комбинации на феновете. Избрана е класическата визия на плодовете, може би, за да се запази добрата стара традиция на онзи дъх от Лас Вегас. Трябва да обърнем внимание на RTP коефициентът, който тук е 95.81%. В случай, че не сте запознати, това е гарантът за сумата, която трябва да се върне при играча и колкото по-висока е, толкова по-сериозни са шансовете за победа.
  1. Следващата игра, която практически не се различава от горната по визия, но също се радва на вниманието на играчите е супер хот 20. Отново разполагаме с 5 барабана, но този път печелившите линии, логично са само 20. Това не трябва да ни притеснява особено, когато видим наличието на по-малко символи, имаме много по-сериозна възможност да инкасираме печалба. Към този момент можем да забележим, че тези две предложения са в листа с фаворити, поради простата причина, че не само предоставят сериозни джакпоти, но и се радват на доста допълнителни бонуси. RTP процентът в тази игра е също над 95%.
  1. Можем да забележим, че редица студиа залагат на тематичните заглавия като "Rise of Ra". Почитателите на Египет и някои от древните символи, които сме свикнали да виждаме най-често в учебниците по история, тук позволява на всеки играч да се пренесе в една по-различна атмосфера и да се бори за един от три прогресивни джакпота. Предложението в тази платформа разполага с 5 барабана и три реда, като същевременно предоставя около 15 печеливши линии. Авантюристите предпочитат тази игра, защото повечето символи са насочени изцяло към съкровищата, сандъци със злато, божества и още много други.
  1. Почитателите на алхимията и онези точни науки, най-вероятно знаят, че тези хора някога са се опитвали да превърнат абсолютно всичко в злато. Очаквано, алхимиците са успели да предадат знанията си в слот машините и приятната изненада тук е, че ще имаме около 25 различни печеливши линии, с оглед на това, можем да заявим, че най-вероятно алхимията е сложна наука, но веднъж щом се осъзнае нейният потенциал, всеки истински фен смело ще може да се включи в предизвикателства. Логично тук ще открием завъртането на антични символи, папируси и още много други.
  1. Историята на 50-те амазонки може да се окаже особено приятна за почитателите на силния пол. Освен това ще открием наличието на повече от 50 печеливши линии, а освен красиви създания, можем да открием символи като боен кон, тигър, брадва и ризница. Все още не е ясно срещу кого се борят въпросните дами, но можем да бъдем категорични, че същите определено ще се справят с предоставените възможности за успех. RTP рейтингът на тази игра е над 95%.

Какво е общото между всички заглавия? Освен фактът, че са на едно и също студио, базирано в София, това са и предпочитани заглавия от почитателите не само в страната, но и в Европа. Родното студио се е наложило като успешен бранд в тази индустрия и днес се радва на много сериозни партньорства, а от тях печелят най-много клиентите, които преследват по-сериозни печалби.