Любители на ретро игрите са се натъкнали на заглавие, което не се е появявало масово на пазара. Т. нар. "архивари" от групата Forest of Illusion, които се самоопределят като дигитални детективи, са се сдобили със игра, наречена eSmart 2.0.

Оказва се, че това е продукция, специално разпространена сред служителите на McDonald's в Япония през 2010 година. Тя е предназначена за Nintendo DS и на практика представлява интерактивно обучение на служителите на веригата за бързо хранене. eSmart 2.0 се появила в редица онлайн търгове преди да бъде закупена от групата и пусната за свободна игра от геймърите в мрежата.

Играта не е особено интересна, що се отнася до нейния геймплей, но мнозина се вълнуват и искат да я изпробват. Тя дава възможност на играещия да изпълнява различни поръчки на клиенти. По време на игра, геймърите ще разберат тънкости от приготвянето на някои от най-популярните продукти на ресторанта за бързо хранене. Ще могат дори да гледат и видео клипове от тези моменти.

Заглавието е ценно за всички "архивари", които се опитват да запазят забравени или малко популярни игри, застрашени от изчезване. То е достъпно за свободно сваляне от много гейм форуми в мрежата, но е много вероятно скоро да изчезне, тъй като Nintendo не одобрява разпространението на играта им, която те са създали за McDonald's.