Амбициозният симулатор на реалния живот Life by You от екипа на бившия куратор на поредицата The Sims Род Хъмбъл (Rod Humble) продължава да бъде отлаган. Стартът на ранния достъп на играта беше отложен за трети път.

Life by You трябваше да стартира на 12 септември 2023 г. След това стартът на ранния достъп беше отложен за 5 март, а доскоро премиерата се очакваше на 4 юни. Заместник-изпълнителният директор на Paradox Interactive Матиас Лиля (Mattias Lilja) обяви, че ранният достъп до Life by You няма да започне на 4 юни във форума на компанията. Този път играта се отлага за неопределено време.

"Бихме предпочели да назовем нова дата на излизане, но смятаме, че е по-разумно да изчакаме окончателното оформяне на плановете, вместо да даваме обещание, което не можем да изпълним", каза Лиля. Той не посочи конкретна причина за поредното отлагане на Life by You, като се ограничи с това, че решението не е било лесно за Paradox, а екипът на Paradox Tectonic "се нуждае от допълнително време за разработка".

В коментарите си във форума на ResetEra играчите дори се зарадваха на новото отлагане на Life by You, като припомниха прибързаността на Paradox с пускането на другия си симулатор - Cities: Skylines II - и първото платено допълнение към него.

Life by You се разработва за Steam и Epic Games Store. Тя обещава богатство от функции, отворен свят без зареждащи екрани, диалози на реален език, възможност за управление на героя от трето лице и "безпрецедентна свобода на изразяване".