Кооперативният екшън Suicide Squad: Kill the Justice League на Rocksteady Studios даде възможност на тези, които са поръчали предварително разширеното издание, да оценят играта и изглежда, че не всички са останали доволни от преживяването.

Припомняме, че началото на ранния достъп на играта доведе до временно спиране на сървърите поради неприятен бъг. Към момента разработчиците вече са се справили с основните проблеми, но остатъкът, както се казва, остана.

Както съобщава Windows Central, позовавайки се на данни на анализатори, след старта на платения ранен достъп до Suicide Squad: Kill the Justice League броят на заявките за търсене по темата "Suicide Squad refund" се е увеличил със 791 процента.

Редакционният екип на Windows Central отбелязва, че хората може да са се интересували от възстановяването на суми за играта преди нейното пускане, но скокът в търсенията почти сигурно се дължи на проблемите с ранния достъп.

Към момента на публикацията сървърите на Suicide Squad: Kill the Justice League отново работят, но никой не знае колко дълго ще продължи това. Във всеки случай обещаните 72 часа ранен достъп преди пускането на играта не бяха получени от купувачите на премиум изданието.

Очаква се играта Suicide Squad: Kill the Justice League да бъде официално пусната на 2 февруари за компютри (в Steam и EGS), PS5, Xbox Series X и S. Отзиви за играта ще се появят след излизането на проекта - ключовете ще бъдат изпратени заедно с пускането на пазара.

Отрядът на самоубийците ще трябва да спаси света от Лигата на справедливостта, чиито членове са контролирани от суперзлодея Brainiac. Метрополис, където се развива действието, е два пъти по-голям от Готъм от Batman: Arkham Knight.