Разработчиците от китайското студио 17ZHE (собственост на Papergames) представиха 45-минутен видеоклип с геймплей на тяхната фентъзи екшън игра с отворен свят Project: The Perceiver.

Събитията в нея ще се развиват във фантастичен свят, разкъсван от безкрайна война по време на династията Тианху Сюантан. Играчите ще влязат в ролята на талантлив майстор с редица качества.

Видеото показва някои места от първата половина на трейлъра на играта през ноември: опустошено от свлачище имение и арена с босове. Екипът разработчици обръща специално внимание на вдъхновената от играта Sekiro: Shadows Die Twice бойна система с отклоняване на врага, бонуси и съживяване по време на битка.

В света на играта можете да намерите специални маски - те превръщат героя в друг герой (можете да превключвате между формите в движение) със собствени характеристики и трикове. В клипа се вижда външния вид на елитен боец, младеж и специален бос.

Project: The Perceiver е създаден за компютри (платформата, на която създателите играха по време на стрийма), PlayStation 4 и PlayStation 5. На този етап проектът няма дори предварителна дата на излизане.