Издателят 505 Games и разработчиците от чешкото студио INGAME Studios чрез IGN разкриха трейлъра за пускане на кооперативния криминален шутър с роуглийк елементи Crime Boss: Rockay City.

В сюжета след смъртта на криминален бос в Рокай Сити се освобождава място за нов крал - в него ще се превърне главният герой Травис Бейкър, изигран от звездата от "Убий Бил" Майкъл Мадсен. Освен него, в "Престъпният бос: Рокай Сити" участват редица холивудски звезди, сред които Ким Бейсинджър, Дани Глоувър, Дани Трехо и Чък Норис в ролята на шериф Норис.

Почти триминутният трейлър на премиерата на Crime Boss: Rockay City показва бегъл поглед към кинематографичните сцени и геймплея, както и представяне на основните звезди от актьорския състав. Последните 35 секунди от трейлъра са посветени на въплъщението на Чък Норис. За половин минута шерифът успява да се отблъсне (премествайки Земята няколко пъти) в двора на затвора и да хвърли баскетболна топка в коша, като удря съветски сателит.

Играчите могат да подбират помощници (в зависимост от уменията и опита си), да извършват обири и да отвоюват територии от съперничещи си банди. Това може да се прави в кооператив с до четирима души.

Crime Boss: Rockay City ще бъде пусната днес за компютри в Epic Games Store, а през юни ще се появи за PS5, Xbox Series X и S. Според скорошна информация на Digital Bros (компанията майка на 505 Games) версията за компютър ще бъде ексклузивна за EGS до юни 2024 година.